BESTE WENSEN CONCERT “FRANK STEIJNS EN DRIE ZANGERESSEN” UIT HET JOHANN STRAUSS ORKEST VAN ANDRÉ RIEU – 15 JANUARI 2023

CONCERT IS INMIDDELS UITVERKOCHT. ER ZIJN GEEN PLAATSEN MEER TE RESERVEREN.

Sterren uit het Orkest van André Rieu zingen in Arcen 

Drie zangeressen uit het Johan Straussorkest van André Rieu, die samen de groep “VerrasSing vormen, brengen op zondag 15 januari een gevarieerd programma tijdens het bestewensenconcert in de foyer van De Schans in Arcen. Christina Petrou, Joline Soomers en Madieke Marjon Schoots, die stukken van opera tot musical en pop ten gehore brengen, worden begeleid door Frank Steijns op de piano. 

Na de sluiting van de accommodatie op Park Klein Vink in Arcen gaat de stichting Franz Pfanner Huis onder de naam Podium Pfanner door met het geven van concerten in gemeenschapshuis De Schans (MFA)Burgemeester van Soest- Jansbekenplein 3, Arcen. 

Christina Petrou, Joline Soomers en Madieke Marjon Schoots leerden elkaar kennen bij het Johann Strauss orkest van Andre Rieu. Al toerend over de wereld ontwikkelde zich hun vriendschap, die de basis vormde voor ‘VerrasSing!’ De Britse sopraan Christina, mezzosopraan Madieke en de Maastrichtse musical zangeres Joline vormen een vocaal trio. Frank Steijns speelt naast piano ook viool en is thans stadsbeiaardier van Maastricht, Weert en Heerlen. Onlangs werd hij benoemd tot de allereerste stadscomponist van Maastricht. 

De voorstelling begint om 11.30 uur. De entree bedraagt 15 euro inclusief een kop koffie/thee in de pauze. Het concert is uitverkocht (120 plaatsen).

Nadere info kan worden opgevraagd bij tel. 077-4732279 b.g.g. 0615885603.