BIJNA KERST CONCERT

THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR BIJ PODIUM PFANNER

OPNIEUW EEN KERSTCONCERT MET VOCAL GROUP ANGELS RULE

Vocal Group Angels Rule brengt ook dit jaar weer kerstconcerten op diverse podia. Op zondag 17 december treedt de groep op in Arcen bij Podium Pfanner met het speciale Bijna Kerst Concert: 
“The most wonderful time of the year”.

In een intieme setting en onder begeleiding van Maarten Jung op gitaar kan het publiek genieten van de kenmerkende vierstemmige zang van vocalisten Anneke Miggiels, Marlies Driessen, Caroline Ermers en Roel Verheggen. Prachtige Kerstsongs, afgewisseld met ander repertoire, worden ten gehore gebracht. 

Het is voor de 2 keer dat Angels Rule met een kerstconcert in Arcen optreedt. In december 2021 zorgde deze vocalgroup voor een akoestisch, hartverwarmend optreden in het Franz Pfanner Huis.

Door de jaren heen

In de afgelopen jaren heeft Vocal Group Angels Rule vele optredens gegeven in een brede regio van Zeewolde tot Maastricht, maar ook in het buitenland groeide de naamsbekendheid gestaag. 
In 2008 begon de groep met één concert in hotel Riche in Boxmeer. De lovende reacties deden de zangers besluiten in de zomer van datzelfde jaar een concert te organiseren. Ook daar reageerde het publiek heel positief. Vanaf dat moment was Angels Rule officieel geboren! 

Inmiddels is de groep de kleine zalen ontgroeid en verhuisd naar grote theaters zoals schouwburg Cuijk en Venray waar in 2021 het 15-jarig jubileum gevierd werd met een uitzinnig publiek in een volledig uitverkochte zaal. Ook de jury’s van de tv-programma’s “We want more” en onlangs nog “Zing” waren onder de indruk van de muzikaliteit van deze groep, waarvan de  samenstelling in al die jaren niet veranderd is.

Anneke en Roel zijn de enige leden die ook professioneel in de muziek werkzaam zijn. Roel komt oorspronkelijk uit Lottum, maar woont al 20 jaar in Boxmeer. Noord-Limburg is zijn belangrijkste werkgebied en in Arcen is hij zeker geen onbekende. Hij was jarenlang dirigent van de Koninklijke Harmonie van Arcen en van de Gemengde Zangvereniging Arcen. Daarnaast volgde Roel de PABO-opleiding en is hij dwarsfluitist, regisseur, zanger én kinderboekenschrijver. Ook is hij de man achter het succes van The Passion in Horst aan de Maas en Lottum en regisseert hij dit jaar het muzikale theaterstuk Euphoria in Lomm, zijn tweede musicalproductie na ’t Wônder ván Lômm in 2016.
Caroline doet veel in het onderwijs en Marlies geeft Duits op een middelbare school. Het zingen is voor hen dus echt een hobby naast de dagelijkse werkzaamheden. Het aantal optredens ligt op ongeveer tien tot vijftien per jaar. 

Repertoire

Angels Rule focust zich op popmuziek, vooral op stukken die heel goed vierstemmig gemaakt kunnen worden. De vierstemmigheid moet goed tot z’n recht komen, dat is het belangrijkste en dat maakt Angels Rule dan ook zo uniek. Het is bijzonder hoe vier verschillende stemmen zo mooi samen kunnen kleuren.

De voorstelling in MFA De Schans, Burgemeester van Soest-Jansbekenplein 3, 5944 BN Arcen begint op 17 december om 19:30 uur
De entree bedraagt € 15,00 inclusief een consumptie in de pauze
Reserveren via: reserveren@franzpfannerhuis.nl
Nadere info: tel. 06-23550214
Zie ookhttps://www.angelsrule.nl