BOËTE KIÉKE 25-08-’23

OPENLUCHTBIOSCOOP IN ARCEN

Op vrijdagavond 25 augustus 2023 organiseert Stichting Franz Pfanner Huis/Podium Pfanner samen met De Nieuwe Scène uit Venlo voor de 2e maal Boëte Kiéke, een filmactiviteit voor jong en oud op een groot scherm op het Burgemeester Gubbelsplein (Kerkplein) te Arcen. Het programma van Boëte Kiéke bestaat ditmaal uit een optreden van Vocalgroup Avolon uit Arcen als voorprogramma en de feelgoodfilm Le Sens de la Fête.

Le Sens de la Fête (C’est la vie) is een film voor alle leeftijden. De film is een warme en subtiele feelgood movie over een cateringbedrijf dat het beste probeert te maken van een chique Franse bruiloft in een 17e-eeuws kasteel.

De toegang is gratis. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet nodig. De organisatie zorgt voor zitplaatsen en een sanitaire voorziening. Op het plein is geen horeca aanwezig. U mag zelf voor eigen gebruik iets meenemen.

De buitenbioscoop/Boëte Kiéke gaat altijd door. Bij heel slecht (nood)weer wordt Boëte Kiéke verplaatst naar een binnenaccommodatie. Hou hiervoor onze website en onze Facebookpagina in de gaten!

Het programma

19.45 uur : Inloop

20.15 uur : Start met optreden Vocalgroup Avolon uit Arcen onder leiding van dirigent Sandra Halmans en aansluitend de vertoning van de film Le Sens de la Fête (C’est La Vie).

23.15 uur: Einde