Concert Veldtbergen Trio

Tijdens het Concert Op de Zondagochtend van 22 oktober 2017 treedt het Veldtbergen Trio op in het Franz Pfanner Huis, Arcen.

Veldtbergen Trio
Het professionele trio bestaat uit jonge musici, die al op diverse grote landelijke podia hebben gestaan. Leden zijn Henk Veldt (hoorn), Nicole van Jaarsveld (klarinet) en Angélique Heemsbergen (piano). Het samenbrengen van hun instrumenten in een ensemble geeft een aangename combinatie van warme klanken en veelzijdigheid. Ieder lid voegt iets bijzonders toe aan het trio door de verschillende achtergronden. Dit resulteert in een verrassend geheel.

Het Veldtbergen Trio speelt veelal mooie en virtuoze muziek in Duits-romantische sferen. Op het programma in Arcen staan werken van F. Voigt, C. Von Weber, A. Dvorák, F. Strauss. W. Mozart en J. Sobeck.

Entree
Het concert vindt plaats op zondag 22 oktober 2017, aanvang 11.30 uur. De entree bedraagt € 12,- p.p. inclusief koffie/thee tijdens de pauze. Plaatsreservering is mogelijk via e-mail of telefonisch via 077-4732025.FP A5 concert Veldtbergentrio