Concert op de Zondagochtend

Anemos_Arts_Ensemble_2012Licht klassiek in Franz Pfanner Huis

Op zondag 3 juni a.s. vindt in het Franz Pfanner Huis op Klein Vink in Arcen het tweede Concert op de Zondagochtend van dit jaar plaats. De aanvang is als gebruikelijk 11.30 uur en te gast is ditmaal het Anemos Arts Ensemble.

Het professionele en veelzijdige ensemble, waarvan de leden elkaar kennen van het Brabants Orkest, bestaat uit Angela Schneidt (fluit), Sander Teepen (hobo), Karel Plessers (klarinet, Lucas Bot (fagot) en Cleo Simons (hoorn). Naast de “Hongaarse Dansen” van Farkas staan op het programma werken van Debussy, Elgar, Reicha en Mozart.

Ook al heb je als musicus een plaats in een mooi en groot orkest, de dynamiek van het kleinere ensemble blijft lokken. Een klein gezelschap biedt nu eenmaal meer ruimte aan instrumenten, aan individuen, aan interactie en aan plezier, zowel in het spel op het podium als in de flirt met het publiek. Dat muzikale plezier ligt ten grondslag aan het Anemos Arts Ensemble.

Naast de werkzaamheden met het Brabants Orkest treedt het Anemos Arts Ensemble regelmatig op in binnen- en buitenland, o.a. Schotland. En nu dus ook in het Franz Pfanner Huis.

De entree voor het concert bedraagt € 7,50, inclusief het kopje koffie of thee tijdens de pauze.

Reserveren mag, via franzpfannerhuis@home.nl of sms-tel. 06-26843786 (ma-vr van 17.00-20.00 uur).

Voor meer info zie www.anemosartsensemble.eu