Lombardini Trio op zondagochtend

LombardiniTrioTwee jaar geleden verzorgde dit uit Duitsland afkomstige professionele ensemble al in het Franz Pfanner Huis het herfstconcert. Een concert dat door de bezoekers bijzonder hoog gewaardeerd werd. Het programma, de vertolking door het ensemble en de aandacht en enthousiasme van de bezoekers maakten dat het een bijzondere morgen werd. Reden waarom het trio is uitgenodigd voor een nieuw optreden in Arcen.

Eva Dörnenburg (viool), Hartmut Frank (altviool) en Julia Polziehn (cello), zijn zondag 21 oktober om 11.30 uur weer te gast in het Franz Pfanner Huis op Klein Vink te Arcen. Op het programma staat ditmaal werk van J.F. Reichardt, Franz Schubert en Ludwig von Beethoven.

Het trio, dat de naam draagt van de achttiende eeuwse Venetiaanse violiste Maddalena Lombardini, treedt veelvuldig op in Duitsland maar ook daarbuiten. De musici studeerden aan conservatoria in Detmold, Keulen, Hannover en Den Haag, maken deel uit van meerdere (symfonie)orkesten en (kamer)muziekensembles of treden als solist op. Eva Dörnenburg doceert daarnaast aan het conservatorium in Keulen.

De entree bedraagt slechts € 7,50, inclusief kop koffie/thee tijdens de pauze. Plaatsreservering is mogelijk via franzpfannerhuis@home.nl of tel/sms 06-26843786 (op werkdagen tussen 17.00-20.00 uur).