Vocaal ensemble Quint met harpbegeleiding

QuintOp zondag 1 juni 2014 wordt de zomeruitvoering van het Concert op de Zondagochtend in het Franz Pfanner Huis ingevuld door Vocaal Ensemble Quint. Het concertprogramma bestaat uit
klassieke en lichte muziek uit het brede en gevarieerde repertoire van Quint. Marieke Schoenmakers, als harpiste verbonden aan o.a. Philharmonie Zuid-Nederland, zorgt voor solowerk op harp.

Vocaal ensemble Quint

Quint is een jong en ambitieus koor uit de regio Venlo en telt een 20-tal zangeressen. Het koor treedt veel op in de regio en is succesvol op koorfestivals. De leden delen graag hun passie voor koorzang met het publiek. Het koor is in 1999 door Wim van Gardingen opgericht en staat sinds 2010 onder professionele leiding van Esther Zaad.

Vocaal Ensemble Quint was in 2007 en 2009 al gastkoor in het Franz Pfanner Huis. En dat was goed bevallen. Er wordt dan ook met veel verwachting uitgekeken naar een nieuwe kennismaking in het sfeervolle Franz Pfanner Huis.

Esther Zaad

Esther Zaad kreeg pianoles aan de muziekschool te Hoensbroek. Na de middelbare school studeerde zij aan het Maastrichts Conservatorium, waar zij het diploma koordirectie behaalde. Zij behaalde ook de diploma’s docerend en uitvoerend musicus piano. Momenteel is Esther pianodocente bij de muziekschool te Heerlen en is zij freelance begeleidster van solisten en koren. Zij dirigeert Vocal Group Fusion uit Sittard, Vrouwenkoor Thorensis uit Thorn, Vocaal Ensemble Quint en Pey Vocaal.

Reserveren

Het Zomerconcert is op zondag 1 juni 2014 in het Franz Pfanner Huis, Klein Vink 4 en begint om 11.30 uur. De entree bedraagt slechts € 10,- met inbegrip van een kop koffie/thee in de pauze. Gereserveerde plaatsen kunnen worden afgerekend bij de dagkassa voor aanvang van het concert. De zaal is open vanaf 11.00 uur. Er is vrije plaatskeuze.

Reserveren is mogelijk via 077-4732025, 06-15885603 of franzpfannerhuis@home.nl.

Bekijk de affiche