Expositie V Artimosa

De 2e expositie in 2016 in het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen wordt samen met Kunstkring Artimosa uit Reuver georganiseerd. De tentoonstelling heet V Artimosa en is vernoemd naar het aantal exposerende beeldende kunstenaars. Op 14 augustus om 11.30 uur wordt de tentoonstelling officieel geopend.

Tijdens de expositie is werk te zien van:FP tentoonstelling kunstkring A5
Cindy Heldens-van Aarssen (keramiek), Laurens Gielen (sculpturale assemblages), Pierre Jetten (grafiek), Leo Maesen (etsen), Jan Peulen (schilderijen).

Deze kunstenaars zijn allen lid van de Kunstkring Artimosa. Tijdens de openstelling van deze veelzijdige tentoonstelling zijn zij voor de bezoekers een aantal malen aanwezig om hun werk toe te lichten.

Kunstkring Artimosa
Artimosa uit Reuver is een vereniging van ca. 55 gepassioneerde kunstenaars en bestaat uit beroeps- en vrijetijdskunstenaars, die diverse disciplines vertegenwoordigen. De kunstkring is in oktober 1984 opgericht.
Het doel is het bevorderen en promoten van beeldende kunst door het organiseren van uiteenlopende activiteiten, zoals  tentoonstellingen, kunstmarkten, excursies voor leden en niet-leden, het maandelijkse Artimosa
kunstcafé en het uitgeven van een Nieuwsbrief.

Met deze expositie geeft het Franz Pfanner Huis invulling aan een van haar doelstellingen om gelegenheid te geven aan kunstenaars uit de regio om te exposeren.

Voor meer informatie over Artimosa wordt verwezen naar de site van Artimosa.

Aanvang en entree

De expositie loopt van 14 augustus tot en met 12 oktober 2016 en is in deze periode iedere woensdag, zaterdag- en zondagmiddag te bezichtigen van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis, maar een vrijwillige gave is welkom. Voor groepsbezoek kunnen aparte afspraken worden gemaakt.