Spetterend Nieuwjaarsconcert

Het Nieuwjaarsconcert van de Gemengde Zangvereniging Arcen is intussen een traditie geworden en ook dit jaar zult u weer kunnen genieten van prachtige klanken.

Onder de bezielende leiding van de nieuwe dirigent Cornelia Burgers is gewerkt aan een nieuw repertoire van sprankelende muziek met zowel licht klassieke- als eigentijdse werken. Enkele indrukwekkende, prachtige Russische werken worden ten gehore gebracht, naast meer bekende, schitterende stukken van John Rutter, Karl Jenkins en Leonard Bernstein.

De pianobegeleiding is in handen van Theo Hes, terwijl Loes van Dijk en Vera Valckx u tijdens instrumentale intermezzo’s zullen meevoeren op de sprankelende tonen van harp en hobo.

Dirigent Cornelia Burgers
De nieuwe Dirigent Cornelia Burgers studeerde in 1998 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem voor de hoofdvakken klassieke zang en koordirectie. Zij trad op als soliste in diverse grote muziekuitvoeringen en geeft naast haar werk als zangeres ook zangonderricht. Cornelia Burgers is tevens dirigent van de Gemengde Zangvereniging Laetitia uit Afferden, het koor Sankt Quirinus uit Millingen (Dld), het vrouwenkoor Vivace uit Ulft en het kinder- en jeugdkoor St. Georg uit Emmerich (Dld).

Aanvang: 11.30 uur

Entree: € 10,- pp inclusief koffie/thee in de pauze.

Plaatsreservering (aanbevolen) s.v.p. via de website : www.gzarcen.nl of Tel. (0)774 732 525.

Bekijk hier het programma.