Kerstconcert Christmas & More

Concerten om 11.30 en 13.30 uur zijn inmiddels helaas uitverkocht. Er is geen dagverkoop.

Sparkling Christmas concert van Angels Rule

Op 12 december 2021 om 11.30 uur is de vocalgroup Angels Rule te zien en te horen met een ‘unplugged’ Sparkling Christmas concert in het Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink in Arcen. Op het programma staan Kerstklassiekers en minder bekende Kerstsongs. Daarnaast wordt het programma aangevuld met prachtige luisterliedjes.

De groep Angels Rule werd in 2008 opgericht en bestaat uit vocalisten Anneke Miggiels, Caroline Ermers, Marlies Driessen en Roel Verheggen. Vaste pianist is Robert Lemmens. 

Het repertoire bestaat voornamelijk uit pop-, musical- en gospelsongs waarbij de prachtige meerstemmigheid kenmerkend is voor Angels Rule. De arrangementen daarvoor worden veelal zelf gemaakt.

In de afgelopen jaren gaf Angels Rule vele concerten. Zo was de groep onder andere te horen tijdens het Rozenfestival in Lottum en de Rabo Music Sensation in Boxmeer. Hun Sparkling Christmas Kerstconcerten zijn al jaren een begrip in de regio Boxmeer met steevast uitverkochte zalen. In de tijd dat Roel dirigent was in Arcen trad Angels Rule ook op met de Koninklijke Harmonie van Arcen en de Gemengde Zangvereniging Arcen.

Vorig jaar werd Angels Rule uit honderden aanmeldingen via audities geselecteerd voor deelname aan het programma “We Want More” op SBS6. Ze gooiden hoge ogen en ontvingen veel complimenten van juryleden Henk Poort, Davina Michelle, Ali B en Trijntje Oosterhuis. 

Hun filmpje van deelname werd op social media ruim 1,5 miljoen keer bekeken! In september 2020 startte hun eerste theatertour ‘Wings’, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling ging.

Coronamaatregelen concert

Het concert kan op basis van de coronamaatregelen van 28-11-2021 met een geldig coronatoegangsbewijs en met een mondkapje voor bij verplaatsingen worden gehouden. De 1,5 meter wordt gehandhaafd. Hierdoor kunnen slechts maximaal 40 bezoekers het concert bijwonen. Het concert van 11.30 uur is uitverkocht. Het concert wordt om 13.30 uur herhaald. Hiervoor zijn nog plaatsen te reserveren. De plaatsen worden bij binnenkomst toegewezen. Er is geen dagverkoop van plaatsen. Het concert duurt 1 uur. Er is geen pauze met een kop koffie/thee. Reserveer tijdig via reserveren@franzpfannerhuis.nl . Vol is vol.