Kerstconcert Mannenkoor Arch Luit in Franz Pfanner Huis

Op zondag 18 december vindt het Kerstconcert van Mannenkoor Arch Luit plaats in het Franz Pfanner Huis, Park Klein Vink Arcen.

affiche_kerstconcert_2016

Het concert wordt verzorgd samen met gemengd koor Voix Là uit Beugen en Vincent Oostenbrink (panfluitsolo). Zij brengen met veelal bekende à capella gezongen en instrumentale kersttraditionals uit vele landen de bezoekers in de sfeer van de naderende Kerst.

Gemengd koor Voix Là
Voix Là is een gemengd koor met 20 leden en heeft Beugen als thuisbasis. Het onderscheidt zich van andere koren door het repertoire, dat veel genres bevat en heel wat tijden overbrugt. Wilbert Friederichs uit Oosterbeek is sinds 2011 koorleider van Voix Là en is tevens zanger, tekstschrijver en componist.

Mannenkoor Arch Luit
Mannenkoor Arch Luit uit Arcen is in 1984 opgericht en bestaat uit 22 ervaren zangers. Het koor is bekend om de warme koorklank en het dynamisch zingen. Arch Luit wordt begeleid door dirigent Vincent Oostenbrink uit Panningen.
Vincent speelt tijdens het kerstconcert ook enkele solowerken op de panfluit.

Reserveren
Het concert begint om 11.30 uur en de entree bedraagt € 10,-. Vanaf een half uur voor aanvang kunt u de zaal betreden. Er is vrije plaatskeuze. Reserveren is mogelijk via e-mail of telefonisch via 06-15885603.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de site van Arch Luit.