Met een knipoog naar Carnaval

FP flyer vastenaovesconcert A5Het concert ‘Met een knipoog naar Carnaval’ is inmiddels een vast item op de concertagenda van het Franz Pfanner Huis op Park Klein Vink in Arcen. Zondag 4 februari 2018 is het weer zover.

Geen hoempa, alaaf en polonaise, maar aan de vooravond van carnaval een programma van licht klassiek, musical tot werelds, overgoten met een carnavalesk sausje, geheel passend in de intieme sfeer van het Franz Pfanner Huis.

Cordes en Bleu
Nog één keer wordt dit o.a. verzorgd door het uit Belgisch Limburg afkomstige ensemble Cordes en Bleu: zes professionele strijkers en een pianiste onder leiding van concertmeester Michel Pieters, die met zijn Vlaamse tongvalhet programma humoristisch aan elkaar praat.

De vocale inbreng wordt weer verzorgd door de mannen van de eigen concertcommissie. We horen daarbij melodieën van Vivaldi, Bach, Haydn en Toselli tot aan onder andere Glenn Miller. Met prachtige en onvergetelijke liedjes brengen zij ook nu weer, samen met het ensemble, een hommage aan een van Limburgs grootste tekstdichters en liedjesmakers, Frans Boermans. Dat dit liedjes voor de eeuwigheid zijn bewees de vocale ondersteuning door de volle zaal in voorgaande jaren. Een sfeervolle opmaat in het zicht van Carnaval.

Entree
Het concert vindt plaats op zondag 4 februari 2018, aanvang 11.30 uur. De entree bedraagt € 12,- p.p. inclusief kop koffie/thee tijdens de pauze. Plaatsreservering is mogelijk via e-mail of telefonisch via 077-4732025.