Routebeschrijving

Het Franz Pfanner Huis is te vinden op het recreatiepark “Roompot Klein Vink” aan de achterzijde van het gebouw, waarin ook de receptie (servicepoint) van Roompot zich bevindt. U dient hiervoor vanaf de centrale parkeerplaats te voet een met pasjes werkende slagboom te passeren. Roompot Klein Vink ligt ten noorden van het dorp Arcen aan de oostzijde van de provinciale weg Venlo-Nijmegen (N271).

Het Franz Pfanner Huis is per openbaar vervoer goed en per auto uitstekend te bereiken.

Openbaar vervoer
De Arrivabus, lijn 83 (Venlo-Nijmegen v.v.), stopt aan de N271 bij de bushalte Arcen/Klein Vink-Thermaalbad.
Komt u uit de richting Venlo, dan loopt u via de parallelweg iets terug en neemt u voor de vlaggen en reclamebord van Roompot links de Mariannhilldreef, die naar de ingang van Roompot voert.
Komt u uit de richting Nijmegen, steek dan de weg over (pas hierbij goed op voor het verkeer) en loop richting rotonde. U gaat de eerste weg links af de voormelde Mariannhilldreef in. Volg de interne bewegwijzering naar het servicepoint/camping. Het is vanaf de bushalte ongeveer 10-15 minuten lopen naar het Franz Pfanner Huis.

Per auto
Vanuit Nijmegen rijdt u richting Venlo via de N271 tot de rotonde “Hotel Rooland”. U neemt deze rotonde driekwart, volgt voor ca. 200 meter de parallelweg langs het hotel en gaat rechtsaf. Aan het einde van deze weg ligt de centrale parkeerplaats van Klein Vink. U kunt hier parkeren en te voet verder gaan. Volg de interne bewegwijzering naar het servicepoint/camping. Vanaf het parkeerterrein is het nog enkele minuten lopen naar het Franz Pfanner Huis.

Vanuit Venray gaat u via de N270 en via N271 richting Venlo en vervolgt de route als onder 1.
Vanuit Eindhoven rijdt u naar Venlo via de A67 en verlaat deze bij de afslag Velden. U gaat linksaf de N271 op richting Nijmegen en volgt de weg tot de rotonde “Hotel Rooland” even voorbij Arcen. Op de rotonde neemt u de eerste afslag en volgt de route langs het hotel en verder als in de vorige alinea is beschreven.

Van parkeerplaats naar Franz Pfanner Huis
Vanaf de parkeerplaats bent u binnen enkele minuten bij het Franz Pfanner Huis. U volgt de interne bewegwijzering naar het servicepoint/camping en passeert de slagboom. U passeert de receptie (servicepoint) en gaat rechtsaf. U treft u aan het einde van het gebouwencomplex het Franz Pfanner Huis aan. Van buitenaf is het te zien dat het om een van oorsprong oude kapel gaat.

Toegankelijkheid voor mensen met beperkingen
De expositie- en concertruimte van het Franz Pfanner Huis is toegankelijk voor bezoekers met beperkingen. In het aangrenzende sanitairgebouw op de camping zijn aangepaste sanitaire voorzieningen aanwezig.
Bezoekers met ernstige loopbeperkingen kunnen bij de slagboom richting camping/bungalowpark via de intercom toestemming krijgen om hun auto dichterbij het Franz Pfanner Huis te mogen parkeren. Bezoekers met een invalideparkeerkaart kunnen bij de ingang van het Franz Pfanner Huis parkeren.

franzpfanner_map