Routebeschrijving

Het Franz Pfanner Huis is te vinden op het recreatiepark “Roompot Klein Vink”. Dit park ligt ten noorden van het dorp Arcen aan de oostzijde van de provinciale weg Venlo-Nijmegen (N271).
Het Franz Pfanner Huis is per openbaar vervoer goed en per auto uitstekend te bereiken.

Openbaar vervoer
De Veolia-bus, lijn 83 (Venlo-Nijmegen v.v.), stopt aan de N271 bij de bushalte Arcen/Klein Vink-Thermaalbad.
Komt u uit de richting Venlo, dan loopt u via de parallelweg iets terug naar de met vlaggen en reclamebord herkenbare laan die naar het park voert.
Komt u uit de richting Nijmegen, steek dan de weg over (pas hierbij goed op voor het verkeer) en loop richting rotonde. U gaat de eerste weg links af de voormelde laan in. Het is vanaf de bushalte ongeveer 10-15 minuten lopen naar het Franz Pfanner Huis.

Per auto
Vanuit Nijmegen rijdt u richting Venlo via de N271 tot de rotonde “Hotel Rooland”. U neemt deze rotonde driekwart, volgt voor ca. 200 meter de parallelweg langs het hotel en gaat rechtsaf. Aan het einde van deze weg ligt de centrale parkeerplaats van Klein Vink. U kunt hier parkeren en te voet verder gaan. Vanaf het parkeerterrein is het nog enkele minuten lopen naar het Franz Pfanner Huis.

Vanuit Venray gaat u via de N270 en via N271 richting Venlo en vervolgt de route als onder 1.
Vanuit Eindhoven rijdt u naar Venlo via de A67 en verlaat deze bij de afslag Velden. U gaat linksaf de N271 op richting Nijmegen en volgt de weg tot de rotonde “Hotel Rooland” even voorbij Arcen. Op de rotonde neemt u de eerste afslag en volgt de route langs het hotel en verder als onder 1.

Van parkeerplaats naar Franz Pfanner Huis
Vanaf de parkeerplaats bent u binnen enkele minuten bij het Franz Pfanner Huis. U volgt de bordjes, loopt richting camping/bungalowpark en passeert de slagboom. Bij de receptie gaat u rechtsaf en treft u aan het einde van het gebouwencomplex het Franz Pfanner Huis aan.

Toegankelijkheid voor mensen met beperkingen
De expositie- en concert ruimte van het Franz Pfanner Huis is toegankelijk voor bezoekers met beperkingen. In het aangrenzende toiletgebouw op de camping zijn aangepaste sanitaire voorzieningen
aanwezig.
Bezoekers met loopbeperkingen kunnen bij de slagboom richting camping/bungalowpark via de intercom toestemming krijgen om dichtbij het Franz Pfanner Huis te mogen parkeren.

franzpfanner_map