VerrasSingsconcert 26-5-2024

Sterren uit het André Rieu orkest bij Podium Pfanner in Arcen

Na een zeer succesvol optreden in 2023 heeft Podium Pfanner wederom de groep VerrasSing kunnen contracteren. De drie zangeressen uit het Johan Straussorkest van André Rieu, die samen VerrasSing vormen, brengen onder begeleiding van pianist Frank Steijns een veelzijdig en luchtig repertoire. Met hun harmonieuze stemmen en vele nieuwe arrangementen verrassen Christina Petrou, Joline Soomers en Madieke Marjon Schoots het publiek met een verscheidenheid aan genres; van popklassiekers tot jazz en opera, ontroerende chansons en vocaal vuurwerk.

Christina Petrou, Joline Soomers en Madieke Marjon Schoots leerden elkaar kennen bij het Johann Strauss orkest van Andre Rieu. Al toerend over de wereld ontwikkelde zich hun vriendschap, die de basis vormde voor ‘VerrasSing’. De Britse sopraan Christina, mezzosopraan Madieke en de Maastrichtse musical zangeres Joline vormden een vocaal trio. 

Christina Petrou die van oorsprong uit Hertfordshire komt, studeerde aan de Guildhall School of Music and Drama in Londen. Zij zong vooral operastukken en trad op in talloze opera’s, veelal in Groot Brittannië maar ook in o.a. Italië en Portugal.

Joline Soomers uit Maastricht heeft de opleiding Muziektheater aan het conservatorium van Tilburg afgerond. Zij was veruit het jongste koorlid bij André Rieu. 

Madieke Marjon Schoots wilde al van jongs af aan zangeres worden. Zij koos voor de studie zang aan het conservatorium. Zij zong rollen in talloze opera’s en zingt sinds enkele jaren ook in het André Rieu-orkest, waar ze ook haar passie voor musical en theater kan uitleven.

Frank Steijns studeerde viool, muziektheorie en orkestdirectie aan het Lemmensinstituut te Leuven en voor beiaardier aan de Koninklijke Beiaardschool te Mechelen (België). 
In het Johann Strauss Orkest van André Rieu is Steijns violist. Gedurende een aantal jaren toerde hij met een zelfontworpen mobiel carillon met Rieu de hele wereld rond. Ook schreef Steijns talloze composities en arrangementen.

Reserveren van plaatsen is mogelijk via mailto:reserveren@franzpfannerhuis.nl Mocht deze link niet werken, dan gelieve u het e-adres handmatig te gebruiken.