Kunstkring Artimosa

poster voorjaarsexpo_2019_Artimosa

De voorjaarstentoonstelling 2019 van Kunstkring Artimosa wordt dit jaar gehouden in het Franz Pfanner Huis, Klein Vink 4, te Arcen van 10 maart 2019 tot en met 31 maart 2019. Exposanten zijn Mia Achten (schilderijen/tekeningen), Anita Dinghs (Woolart), Ger Lenssen (glassculpturen) en Cris Vries (schilderijen). Het wordt een gevarieerde tentoonstelling die onder meer door de verscheidenheid aan kunstuitingen, materialen en vernieuwende technieken, velen zal verrassen en boeien. Een bezoek is zeker de moeite waard. Tijdens openingstijden zijn exposanten aanwezig en geven geregeld demonstraties.

De opening van de tentoonstelling is op zondag 10 maart 2019 om 14.00 uur. Inleider is Ton Wassercordt, voormalig voorzitter Stichting Franz Pfanner Huis. De muziek zal worden verzorgd door het uit Roermond afkomstige duo PYURE bestaande uit gitarist Jos van Rens en de Ugandese zangeres Sumayya. Na de opening is de tentoonstelling te bezoeken op de zaterdagen en zondagen van 13.00– 17.00 uur. De entree is vrij maar de mogelijkheid bestaat een vrijwillige bijdrage te geven ten behoeve van het Franz Pfanner Huis. Meer informatie vindt u op de website van de Kunstkring (www.kunstkringartimosa.nl) dan wel die van de kunstenaars.

Kunstkring Artimosa is een verenging waar meer dan 50 kunstenaars uit de regio Noord- en Midden Limburg bij zijn aangesloten. Het is een actieve verenging met verschillende kunstdisciplines. Dit jaar is een feestelijk jaar want de vereniging viert zijn 35-jarig jubileum. Naast de Voorjaarstentoonstelling is er in samenwerking met de gemeente Brüggen van 14 april t/m 15 juni 2019 een expositie met 30 deelnemers in de Kultursaal van het Schloss aldaar. Het jubileumjaar wordt afgesloten met een expositie van vrijwel alle leden in de ECI-fabriek in Roermond in de maand december.

franz_pfanner_artimosa.png