Zaterdagavondconcert 30 juli 2022 19.30 uur

Maastricht Society of Music String Quartet

Het MSM String Quartet, een kwartet van jonge, ambitieuze muziektalenten brengt op zaterdagavond 30 juli 2022 in het Franz Pfanner Huis een sprankelend zomers concert. Op het programma staan onder andere de Hongaarse Dansen van Brahms,  Liebestraum van Liszt, delen uit de Vier Jaargetijden van Vivaldi, alsook stukken van Mozart, Chopin, Schumann en een aantal andere bekende componisten. Muziek die zeer zeker goed tot z’n recht komt in de geweldige akoestiek van het Franz Pfanner Huis. 

In het verleden was het kwartet reeds eerder te gast in het Franz Pfanner Huis, tot groot genoegen van zeer veel bezoekers. Reden om het talentvolle ensemble opnieuw uit te nodigen.

Het kwartet vormt de kern van het MSM Ensemble dat bestaat uit zes muzikanten afkomstig uit Armenië, Brazilië, Rusland, Spanje en Zwitserland, die na hun studie aan de conservatoria in hun geboorteland elkaar ontmoetten op het conservatorium in Maastricht en zich in 2015 verenigden tot de MSM.

Sindsdien hebben zij op meer dan 100 kamerconcerten en speciale evenementen in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland gespeeld en wonnen zij dit voorjaar de publieksprijs in het kader van de Music Award Maastricht 2022
Soms treden zij ook op in een andere setting bv. als duo of kwintet. Naast klassieke muziek spelen zij ook jazz, pop, folklore en filmmuziek.

Aanvang 19.30 uur Entree 14 euro inclusief consumptie, contant te voldoen bij binnenkomst (geen pinmogelijkheid).
Reserveren via reserveren@franzpfannerhuis.nl  Na reservering volgt per mail een bevestiging.   
Nadere info 077-4732279 b.g.g. 0615885603